Remington Realty
hr

Karijere

Ivan Kovačić

Pridružite se našem timu u svijetu nekretnina

Dobrodošli u srce inovacije i izvrsnosti unutar svijeta nekretnina. Kao pridruženo društvo renomiranog Christie's International Real Estate, mi smo više od obične agencije za nekretnine; mi smo vaša ulaznica u svijet globalnih mogućnosti sa lokalnom stručnošću. Uvjereni smo da se prava vrijednost nekretnine ne određuje samo lokacijom ili arhitekturom, već i kvalitetom usluge koja stoji iza svake transakcije.

U našem timu, svaki član ima ključnu ulogu u oblikovanju iskustava koja mijenjaju živote, pružajući najkvalitetniju i personaliziranu uslugu kupnje nekretnina našim klijentima. Naša misija je nadmašiti očekivanja, kombinirajući globalno znanje s lokalnom stručnošću kako bismo ostvarili izuzetne rezultate.

Tražimo strastvene profesionalce iz industrije nekretnina, kao i talentirane pojedince iz drugih sektora koji su spremni za promjenu karijere i žele se pridružiti našem dinamičnom timu. Ako ste motivirani, inovativni i spremni za izazove, vaše mjesto je ovdje s nama. Pridružite se našoj obitelji i zajedno gradimo budućnost u kojoj svaka nekretnina ima svoju jedinstvenu priču.

Podignite svoju karijeru na sljedeću razinu s Remington Christie's.

Kao dio našeg stalnog rasta, tražimo kvalificirana pojačanja za stalne pozicije. Remington Christie's nudi vam atraktivne karijerne mogućnosti koje su navedene u nastavku.

Jeste li pronašli odgovarajuću poziciju? Odlično!

Poduzmite prvi korak i prijavite se danas kod nas. Veselimo se vašem dolasku!

Pošaljite nam svoju otvorenu prijavu

U Remington Christie's uvijek tražimo talentirane pojedince spremne za izazove i željne doprinosa našem timu. Ako ste stručnjak u industriji nekretnina ili tražite priliku za promjenu karijere, želimo čuti od vas. Vaša strast, znanje i jedinstveni doprinos mogu pomoći u oblikovanju budućnosti naše tvrtke.

Molimo pošaljite svoj životopis i preporuke kao PDF na office@remingtonchristiesre.hr ili ispunite obrazac u nastavku. Ovo je vaša prilika da se pridružite dinamičnom timu koji cijeni inovativnost, predanost i izvrsnost.

Remington Realty

Ivan Kovačić

Managing partner